Nie som mladá, skôr vo veku, mám však problém s tým, že liečim, alebo sprostredkujem liečenie pomocou anjelov, archanjelov, aj Pána Ježiša, aj Svätého Ducha. Je mi ľúto, že nemôžem pomôcť všetkým, kto čo to potrebuje, nakoľko to Cirkev zakazuje, a ľudia sa boja ,že hrešia, keď prídu za mnou. Veď aj Pán Ježiš tiež liečil, ja sa necítim vinná, ba ma teší, keď môžem pomôcť. Na tento svet som prišla, aby som ľuďom pomáhala, preto sa o to snažím. Emília

Fyzický dokázateľná vec je zrejmá, lenže ako Vy dokážete, že ide o anjelov a svätých, ktorí vám liečiteľsky pomáhajú? Čo ak ide o „temné sily,“ ktoré zavádzajú a len čosi predstierajú?

Keďže je v oblasti ľudového liečiteľstva veľa šarlatánstva, Cirkev musí byť opatrná, aby sa nezašlo až zariekaniu a mágií, lebo aj keď sa zdá, že to na prvý pocit pomáha, v dôsledkoch je to zavádzajúce až škodlivé nielen pre telo, ale ešte viac pre dušu. Preto Vás prosím, aby ste zašli za svojím duchovným otcom, ktorý Vás pozná a osobne Vám bude môcť poradiť viacej.